THEATER: ANGST VOOR DE DOOD

Interactieve theater voorstelling over angst voor de dood

Entertainment 83%

Interactief 71%

Informatief 73%

angst-voor-de-dood-theater-voorsteling

Angst voor de dood | Theater Voorstelling

Een intieme, mooie, indrukwekkende voorstelling over de dood. Veel mensen ervaren angst voor de dood; het is een van de meest voorkomende angsten. We hebben het dan liever ook niet over dit onderwerp. In de voorstelling over angst voor de dood komt het onderwerp wél ter sprake.

Een van de weinige zekerheden die wij hebben in dit leven is de zekerheid dat we op een dag doodgaan.
De voorstelling over angst voor de dood is tot stand gekomen naar aanleiding van gesprekken met ouderen en gesprekken met mensen die in hun werk dagelijks met de dood te maken hebben.

Net als bij de andere voorstellingen die via Empowermens geboden worden, heeft ook deze voorstelling een interactief aanbod na afloop van de voorstelling. Het publiek krijgt de mogelijkheid om na de voorstelling met elkaar in gesprek te gaan. Dit doen zij aan de hand van prikkelende en filosofische vragenkaartjes, met vragen over het leven en de dood.

Voor wie is deze voorstelling geschikt?

De 'Angst voor de dood' theater voorstelling is geschikt voor iedereen.

Kan de voorstelling op maat gemaakt worden?

Het antwoord is: ja! In principe is deze voorstelling een vaste theaterproductie, maar het is mogelijk om deze voorstelling op maat te maken, zodat deze voldoet aan de vraag, behoefte of wens. Geef alvast in je aanvraag aan dat je de voorstelling graag op maat gemaakt wil hebben, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn, om ze vervolgens met jou af te stemmen. 

THEATER: ANGST VOOR DE DOOD

PRIJSOPGAVE OF OFFERTE AANVRAGEN

Geef, indien mogelijk, in je bericht alvast het volgende aan:
Doelgroep, aantal mensen, datum en tijd, locatie