THEATER OP MAAT

Theater met een thema, op maat gemaakt voor jou als opdrachtgever

Entertainment 83%

Interactief 71%

Informatief 87%

interactieve-training-theater

Theater met een thema, op maat gemaakt | Theater op maat

Ben je op zoek naar een voorstelling die zich richt op een bepaald thema? Laat een voorstelling op maat maken, zodat deze past bij jouw gelegenheid en doelgroep! Jij als opdrachtgever bent hierin onmisbaar, want met jou wordt afgestemd hoe de voorstelling wordt ingevuld. 

Hoe werkt het?

 1.  Je wil iets bereiken, organiseren of mensen met elkaar verbinden. Misschien heb je zelfs al een concreet idee, of ben je juist nog inspiratieloos. Je neemt contact met ons op, waarin je ons uitlegt hoe jij graag zou willen dat het resultaat eruit ziet.
 2. Wij gaan met je meedenken en onderzoeken het thema, zodat we - samen met jou - tot een kern kunnen komen. Deze kern bevat informatie welke vertaalt wordt naar een interessant en inspirerend programma en/of theatervoorstelling. We hebben aandacht voor detail en design, zijn zorgvuldig in onze manier van werken en werken met professionals.
 3. Na het vertalen van de kern naar een programma en/of theatervoorstelling komen wij met een voorstel. De ene keer kan het zijn dat we werkelijk iets nieuws hebben ontwikkeld, maar vanuit eerdere producties is het ook mogelijk dat wij een en ander aanpassen zodat de productie op maat wordt gemaakt naar jouw wensen. Alle voorstellingen zijn prikkelend, eerlijk en creatief!
 4. Na het voorstel geef jij als opdrachtgever aan wat je ervan vindt. Er is dan nog de mogelijkheid om een en ander met elkaar af te stemmen. Wanneer er een akkoord gegeven wordt gaan wij er verder mee aan de slag en werken wij alles uit.

Een thema 'presenteren' door middel van theater is een hele leuke 'entertainende' manier van het overbrengen van informatie. Het zorgt ervoor dat het publiek een actieve luisterhouding heeft en de informatie beklijft over het algemeen ook beter.

Voordelen van het inzetten van theater (op maat)

 • Theater maakt op herkenbare wijze voelbaar;
 • Het publiek wordt meegenomen in een verhaal, voelt de impact en raakt betrokken; 
 • De voorstelling maakt de urgentie van het thema voelbaar, wat betrokkenheid vergroot;
 • Theater en theoretische modellen kunnen worden gecombineerd;
 • Mogelijkheid om het publiek zelf met interactieve, praktische werkvormen aan de gang te laten gaan.
 
 

THEATER OP MAAT

PRIJSOPGAVE OF OFFERTE AANVRAGEN

Geef, indien mogelijk, in je bericht alvast het volgende aan:
Doelgroep, aantal mensen, datum en tijd, locatie

Voorstellingen:

Empowermens & Informatieve Entertainment

Empowermens biedt meer dan alleen de trainingen waarbij theater als middel wordt ingezet. Empowermens biedt informatieve entertainment, waarin het aanbod verschillend is. Hieronder vind je de links naar het aanbod.

 • Informatieve Entertainment: Overzicht van Empowermens' aanbod op het gebied van entertainment;
 • Theatervoorstellingen: voorstellingen met betrekking tot verschillende thema's
 • Workshops met een informatief karakter (zowel voor jongeren, als ouders, als ook voor professionals);
 • Teambuilding: workshops en teamuitjes die een iets minder informatief karakter hebben en gericht zijn op teambuilding;
 • Virtual Reality: Virtual Reality kan voor verschillende doeleinden worden ingezet, van personeelsfeestjes, tot teambuilding, tot het inzetten als middel voor een project (bijvoorbeeld om iets op unieke manier te visualiseren).