Sport Begeleiding Coaching

Empowermens verbindt jou graag aan de juiste hulp- of dienstverlening en heeft daarom Empowermens Connect opgezet. Op deze pagina vind je hulpaanbieders die Sport Begeleiding Coaching bieden. 

Sport Begeleiding Coaching Kampen

Sport Begeleiding Coaching Matthijs 

sport-begeleiding-coaching-kampen

Naam

Matthijs

Hulpaanbieder

Sport Begeleiding Coaching

Diploma

HBO SPH

Werkgebied

Kampen

Mijn naam is Matthijs. Al van jongs af aan ben ik een fanatiek sporter. Hierin is voetbal mijn favoriet. Daarnaast ben ik graag in contact met mensen en wil ik graag iets voor een ander betekenen. In augustus 2018 ben ik voor mijzelf begonnen; mijn werkgebied is Kampen en omgeving. Binnen mijn organisatie komen sport en coaching samen. Ik wil kinderen, jongeren en volwassenen helpen om in beweing te komen (letterlijk en figuurlijk), want ik ben overtuigd dat beweging verandering teweeg brengt, zowel fysiek als mentaal! Mijn aanbod is breed, van reguliere sportbegeleiding, tot aangepaste (sport)begeleiding en coaching voor mensen met een verstandelijke beperking en/of gedragsproblematiek. 

Personal training
Samen gaan we aan het werk om jouw persoonlijke doelen te behalen! Trainen in de personal trainingszaal, de fitnesszaal, op het voetbalveld of op de mountainbike: er is van alles mogelijk. Ik probeer hierin aan te sluiten bij jouw wensen. 

Begeleiding/Coaching
Qua begeleiding bied ik een scala aan mogelijkheden. Zo kan de begeleiding bijvoorbeeld inhouden dat de cliënt ondersteuning krijgt bij zijn financiën, het huishouden, boodschappen doen, studie, het hebben en onderhouden van werk en sociaal netwerk, een nuttige vrijetijdsbesteding et cetera. Daarnaast is het mogelijk om mij in te zetten als buddy voor uw kind, om samen activiteiten te ondernemen. Dit kan leuk en leerzaam zijn en is tegelijkertijd een moment voor u als ouders om even 'op adem te komen'. 

Belangrijke kernwaarden binnen het werk dat ik lever zijn: aandacht, gelijkwaardigheid, vertrouwen, enthousiasme, ondernemend, duidelijkheid en waardering. 

Enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande en op zoek naar naar Sport Begeleiding Coaching Kampen? Neem dan contact met mij op! 

  • Sport & Coaching 

  • Personal Training
  • Aangepast Sporten
  • Begeleiding en coaching op verschillende levensgebieden
  • Groepstraining
  • Gericht op persoonlijke doelen
  • Persoonlijk contact
  • Als ZZP'er in te zetten

Neem nu contact op met Matthijs