Zandkunst Workshop

Als je op zoek bent naar een unieke ervaring dan is deze workshop daar uitermate geschikt voor! Zandkunst is een vorm van kunst waarbij het niet om het resultaat draait, maar om het proces: het omvormen van de ene (zand)tekening in de andere. Het is niet iets wat je na de workshop mee naar huis kunt nemen, maar iets wat je echt moet beleven en ervaren!

Een korte impressie van Zandkunst vind je iets verder op deze pagina. De video is van Entertainmens, met wie Empowermens samenwerkt.

Informatief 11%

Interactief 76%

Doen 87%

Meer informatie over

Zandkunst Workshop

Bij de Zandkunst Workshop zul je zien wat Zandkunst inhoudt en zul je leren hoe je zelf verhalen kunt maken door in en met zand te tekenen. Je gaat een zandtekening maken op de lichtbak. Via de lichtbak wordt het groot geprojecteerd. De Zandkunst Workshop is een unieke ervaring!

De doelgroep kan heel verschillend zijn! Jong of oud: iedereen kan deelnemen aan deze workshop. De workshop is interessant voor verschillende soorten groepen, omdat de (opleidings)achtergrond niet uitmaakt.

Voor de beste ervaring is het advies om met groepen van maximaal 16 deelnemers te werken. 

De Zandkunst Workshop duurt zo'n 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Neem dan contact op om uw vraag en de mogelijkheden te bespreken. 

Deze workshop wordt door heel Nederland gegeven, bij jou op locatie.

Doordat er regelmatig een en ander moet worden afgestemd worden hier geen vaste prijzen vermeld. Wil je deze workshop boeken en ben je benieuwd wat het voor jouw gelegenheid zal kosten? Neem dan contact op.

OFFERTE AANVRAGEN
Zandkunst Workshop

Geef, indien mogelijk, in je bericht alvast aan het volgende aan:

  • Doelgroep
  • Aantal personen
  • Datum
  • Locatie

Telefoonnummer

+31 6 18 99 29 74

Emailadres

info@empowermens.nl

www.empowermens.nl

 

 

Adres