Werkwijze Empowermens

Empowermens werkt op verschillende wijzes. Hieronder leggen we uit hoe de verschillende onderdelen van Empowermens tot stand komen en in zijn werk gaan.

Empowermens Support

Empowermens Support is het werkboek dat door Empowermens zelf ontwikkeld en uitgebracht is. Er zit dus niemand anders achter dan Empowermens zelf. Empowermens Support wordt verkocht via www.empowermens.nl en is te bestellen door particulieren, ZZP'ers en organisaties of bedrijven. Het is mogelijk om in overleg specifieke aanpassingen te doen aan het werkboek, waardoor het meer op maat gemaakt wordt naar de wensen van jou(w organisatie).

Empowermens Connect

Empowermens Connect is het platform waarop verschillende hulpaanbieders aangeboden worden. Je ziet hier de namen van de hulpaanbieders, maar niet hun achternamen of vanuit welke organisaties zij komen. Het contact met hen verloopt in de aanmeldingsfase via Empowermens; hierna zul je in direct contact staan met de desbetreffende hulpaanbieder. Empowermens is niet verantwoordelijk voor de zorg die geleverd wordt door de hulpaanbieders die via Empowermens Connect aangeboden worden. Wel is Empowermens verantwoordelijk voor een goed verloop van de aanmeldingsfase.

Empowermens Sprekers & Workshops

Empowermens is als het ware tussenpersoon tussen vrager en aanbieder als het gaat om sprekers en workshops. De workshops worden verzorgd door partijen die vanuit Empowermens werken. Empowermens zet deze partij in om bij jou(w organisatie) langs te komen en te voldoen aan de vraag. Empowermens is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de workshop, voorlichting of lezing, maar is wel verantwoordelijk voor het contact tussen jou als vrager en de aanbieder.

Empowermens Shop

De werkwijze van de Empowermens Shop is verschillend. Empowermens biedt zelf Empowermens Support aan en enkele andere producten. Daarnaast verkoopt Empowermens producten van een ander en ook is Empowermens Affiliate Partner van Bol.com.

Empowermens Blogs

Op dit moment schrijft Empowermens de blogs zelf. Informatie wordt gehaald uit boeken, van het internet, uit ervaring of vanuit verhalen (van anderen).

Onduidelijkheden of vragen over de werkwijze van Empowermens?

Zijn er onduidelijkheden of heb je vragen over de werkwijze van Empowermens? Neem dan contact op.

Empowermens is onderdeel van Fundamens.