Professional Organizer

Empowermens verbindt jou graag aan de juiste hulp- of dienstverlening en heeft daarom Empowermens Connect opgezet. Op deze pagina vind je hulpaanbieders die professional organizer, of ook wel opruimcoach, zijn.

Professional Organizer Elise

opruimcoach

Naam

Elise

Hulpaanbieder

Professional Organizer

Diploma

Professional Organizer

Werkgebied

Omgeving Zwolle

Mijn naam is Elise. Vanaf 2015 ben ik als zelfstandige werkzaam als Professional Organizer, ofwel opruimcoach. Een heel aantal jaren was ik alleenstaande moeder en daardoor ook kostwinner. Hierdoor weet ik als geen ander hoe lastig het is om werk en gezin te combineren. Als moeder of partner houd je maar weinig tijd voor jezelf over, terwijl er qua huishouden altijd van alles te doen is. Het lijkt wel alsof het nooit af is en je amper een moment voor jezelf hebt.

Het is niet gek dat veel mensen dit niet volhouden en erop stuklopen. Niet alleen anderen, maar ook ik liep hierop stuk. Als gevolg hiervan ontving ik hulp. Uiteindelijk heb ik ervaren dat alles een stuk makkelijker wordt wanneer je je werk en huishouden (goed) organiseert en dit vervolgens blijft volhouden. Sindsdien is mijn leven in balans en dat gun ik jou ook!

Het leven wordt een stuk gemakkelijker als je alles structureerd. Die ontdekking deel ik sindsdien graag met anderen en zo kwam ik erachter dat anderen blij werden van mijn adviezen. Daarom besloot ik voor mijzelf te beginnen, zodat ik mensen kan helpen met opruimen en structureren, waardoor mensen minder stress, meer vrijheid en momenten voor zichzelf ervaren.

Ik lever maatwerk, wat inhoudt dat ik aansluit op jouw vraag en behoefte. Mijn manier van werken houdt niet in dat ik bijvoorbeeld voor jou bepaal wat je weg moet gooien, maar wat ik wel doe is jou adviseren en inzichten geven. Zodat je onder andere anders naar spullen kan kijken.

Naast ervaringsdeskundige heb ik een opleiding tot Professional Organizer gedaan en daarnaast volgde ik diverse cursussen om mijn vak steeds vakkundiger uit te kunnen voeren.

  • Ervaringsdeskundige
  • Professioneel Opruimcoach
  • Coaching in opruimen en structureren
  • Maatwerk: aansluiten bij jouw vraag
  • Minder stress, meer vrijheid en momenten voor jezelf
  • Ontvang adviezen en inzichten
  • Opruimen van hoofd en huis

Neem nu contact op met Elise