THEATER: AUTISME OP DE WERKVLOER

Interactieve theater voorstelling over autisme

Entertainment 83%

Interactief 79%

Informatief 67%

theater-autisme-op-de-werkvloer

Autisme op de werkvloer | Theater Autisme

Een interactieve theatervoorstelling die op herkenbare wijze verbeeldt hoe het is om een collega te hebben die een stoornis heeft binnen het autistisch spectrum. Psychische kwetsbaarheden zijn nog altijd een taboe, zeker op de werkvloer; deze voorstelling brengt daar verandering in.

De interactieve voorstelling bestaat uit herkenbare en hilarische scenes, informatie, vragen voor het publiek, liedjes en momenten voor reflectie. De voorstelling zet de kijker aan het denken en zorgt er tevens voor dat mensen open en eerlijk met elkaar in gesprek gaan over hun eigen ervaringen.

Voor wie is deze voorstelling geschikt?
De theatervoorstelling over autisme op de werkvloer is geschikt voor iedereen. Het is eventueel extra interessant en passend voor leidinggevenden, aandachtsfunctionarissen inclusie en diversiteit, arbeidsdeskundigen, HR-medewerkers en iedereen met autisme (vanaf 18 jaar).

Kan de voorstelling op maat gemaakt worden?
Het antwoord is: ja! In principe is deze voorstelling een vaste theaterproductie, maar het is mogelijk om deze voorstelling op maat te maken, zodat deze voldoet aan de vraag, behoefte of wens. Geef alvast in je aanvraag aan dat je de voorstelling graag op maat gemaakt wil hebben, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn, om ze vervolgens met jou af te stemmen. 

 

THEATER: AUTISME OP DE WERKVLOER

PRIJSOPGAVE OF OFFERTE AANVRAGEN

Geef, indien mogelijk, in je bericht alvast het volgende aan:
Doelgroep, aantal mensen, datum en tijd, locatie