Kickboks Teambuilding

Wel eens gebokst of gekickbokst? Wat een heerlijk gevoel geeft het om even lekker ergens tegenaan te slaan! Bij boksen of kickboksen wordt vaak gedacht dat er agressie mee gepaard gaat, maar dit is niet het geval. Wel kan het als uitlaadklep dienen. Een kickboks clinic kan heel functioneel zijn, het haalt je uit je comfortzone en werkt motiverend, verbindend en ontspannend! 

Het is eventueel mogelijk om deze clinic te combineren met een lezing over het levensverhaal van een ex-kickbokskampioen die tevens ex-crimineel is. De lezing zal dan met de kickboksclinic gecombineerd worden. 

De kickboks clinic is ideaal voor in het onderwijs, voor bedrijfsuitjes of teambuilding, en voor inrichtingen of gevangenissen. 

Informatief 24%

Interactief 76%

Doen 87%

Meer informatie over

Kickboks Teambuilding

De clinic bestaat uit een kickboksles, die verzorgd wordt door een professionele instructeur. 

 

In overleg is het mogelijk om een instructeur in te zetten die ex-kickbokskampioen en ex-crimineel is. Hij kan zijn levensverhaal delen, in de vorm van een lezing. Dit kan gecombineerd worden met het kickboksen. 

De invulling van de clinic zal na overleg worden afgestemd op de doelgroep en de wens van de klant. 

De doelgroep kan heel verschillend zijn! Jong of oud, beginners of gevorderden: iedereen kan deelnemen aan deze clinic. De clinic is interessant voor het onderwijs, maar ook voor bedrijven (in de vorm van bedrijfsuitjes of teambuilding), of voor inrichtingen en gevangenissen. 

Voor de beste ervaring is het advies om met groepen van maximaal 20 deelnemers te werken. 

De clinic zelf, als het gaat om het kickboksen, duurt zo'n 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Neem dan contact op om uw vraag en de mogelijkheden te bespreken. 

De Kickboks Teambuilding Clinic wordt door heel Nederland heen gegeven, bij jou op locatie.

Doordat er regelmatig een en ander moet worden afgestemd worden hier geen vaste prijzen vermeld. Wil je deze gastles boeken en ben je benieuwd wat het voor jouw gelegenheid zal kosten? Neem dan contact op.

OFFERTE AANVRAGEN
Kickboks Teambuilding

Geef, indien mogelijk, in je bericht alvast aan het volgende aan:

  • Doelgroep
  • Aantal personen
  • Datum
  • Locatie

Telefoonnummer

+31 6 18 99 29 74

Emailadres

info@empowermens.nl

www.empowermens.nl

 

 

Adres

Voor de Kickboks Clinic werkt Empowermens samen met Entertainmens.