THEATER: MANTELZORG

Interactieve theater voorstelling over mantelzorg

Entertainment 83%

Interactief 71%

Informatief 73%

mantelzorg-ervaringen-theater

Mantelzorg | Theater Mantelzorg

Het zal je maar gebeuren. Hoe zou het zijn om plotseling voor je partner of een familielid te moeten zorgen? Zou je bijvoorbeeld zo ver gaan dat je diegene bij jou in huis neemt? Het zorgen voor een ander is best intensief. Hoe houd je dit vol?

De voorstelling over Mantelzorg verbeeldt op indrukwekkende wijze de dilemma's en zorgen waar mantelzorgers mee te maken hebben. De theatervoorstelling is dan ook speciaal gemaakt voor mantelzorgers, hun omgeving en voor professionals. De productie is vormgegeven naar aanleiding van ervaringsverhalen van mantelzorgers.

Na afloop van de voorstelling zal het publiek in groepjes uit elkaar gaan, om stellingen en vragen met elkaar te bespreken. Zo kunnen persoonlijke ervaringen met elkaar worden uitgewisseld.

 

Voor wie is deze voorstelling geschikt?

De theatervoorstelling over mantelzorg is geschikt voor iedereen. Voor bepaalde groepen of gelegenheden is deze voorstelling extra interessant: mantelzorgbijeenkomsten, trainingen voor zorgprofessionals, mantelzorgcongressen en voor mensen die zelf mantelzorger zijn.

In de voorstelling komt dementie ook als thema aan bod. Dat maakt dat de voorstelling ook geschikt kan zijn voor bijeenkomsten rondom dementie. 

Kan de voorstelling op maat gemaakt worden?

Het antwoord is: ja! In principe is deze voorstelling een vaste theaterproductie, maar het is mogelijk om deze voorstelling op maat te maken, zodat deze voldoet aan de vraag, behoefte of wens. Geef alvast in je aanvraag aan dat je de voorstelling graag op maat gemaakt wil hebben, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn, om ze vervolgens met jou af te stemmen. 

 

THEATER: MANTELZORG

PRIJSOPGAVE OF OFFERTE AANVRAGEN

Geef, indien mogelijk, in je bericht alvast het volgende aan:
Doelgroep, aantal mensen, datum en tijd, locatie

Andere voorstellingen

Empowermens & Mantelzorg