THEATERVOORSTELLINGEN

WORKSHOPS

TEAMBUILDING

VIRTUAL REALITY

GASTLESSEN

INFORMATIEAVONDEN

SPREKERS

VOORLICHTINGEN

AANBOD INFORMATIEVE ENTERTAINMENT VIA EMPOWERMENS

Een gastles of workshop over een bepaald thema op een middelbare school? Een spreker op een evenement? Een workshop voor professionals? Een informatieavond? Of zoek je een invulling voor teambuilding? Via Empowermens kun je sprekers en workshops boeken die informatieve entertainment bieden, passend bij jouw gelegenheid.

Ben je op zoek naar een bepaalde spreker of workshop die niet op deze pagina staat? Laat het dan weten! Empowermens zoekt graag met je mee naar een geschikt aanbod voor jouw gelegenheid.

Ben je meer op zoek naar shows, acts, clinics en workshops die minder informatief van aard zijn en meer gericht op entertainen? Dan verwijst Empowermens je graag door naar Entertainmens.

Wat is Informatieve Entertainment?

Informatieve Entertainment is een vorm van entertainment waarbij er ook informatieoverdracht over een bepaald thema plaatsvindt. Het wordt ook wel Infotainment genoemd.

Het primaire doel van informatieve entertainment of infotainment is het vermaken van het publiek, maar daarnaast heeft het een informatief karakter. Een voorbeeld van informatieve entertainment die Empowermens biedt, is een interactieve lezing over digitale verslaving. Op een herkenbare en soms ook grappige manier wordt er door een psycholoog en ervaringsdeskundige vertelt over hoe zijn leven verliep en in zijn spreken hierover geeft hij informatie over het onderwerp en tips of handvatten. Teambuilding is ook een vorm van informatieve entertainment, omdat je geëntertaind wordt, meedoet aan een workshop, maar je daarnaast ook iets nuttigs leert of ontwikkelt. 

 

Theatervoorstellingen

Via Empowermens kun je theatervoorstellingen boeken die onder informatieve entertainment vallen. De voorstellingen die op dit moment te boeken zijn, zijn interactief. Het interactieve aanbod vindt bij de ene tijdens de voorstelling zelf plaats en bij de andere na afloop. Empowermens biedt verschillende thema's waaronder je een aanbod aan voorstellingen kunt vinden. Naast de vaste producties die er mogelijk zijn, is het ook mogelijk om voor theater op maat te bieden. Hierin is het mogelijk om zelf een thema, inclusief wensen en behoeften, aan te dragen waar de theatergroep mee aan de slag gaat.


Workshops

Onder het kopje workshops vind je workshops die informatief van aard zijn. De workshops worden voornamelijk verzorgd op middelbare scholen en voor professionals en zijn écht informatief van aard. Onder Teambuilding kun je meer workshops vinden, die voornamelijk gericht zijn op vermaak.

Teambuilding

Zoals je onder Workshops al hebt kunnen lezen vind je onder Teambuilding opnieuw workshops, maar deze zijn veel meer gericht op vermaak. Ideaal voor personeelsuitjes en het versterken van het team! Het doel van de workshops en activiteiten is om onderlinge samenwerking, vertrouwen, (sociale) binding, efficiëntie en groepsdynamiek te creëeren.

Gastlessen

De gastlessen worden voornamelijk verzorgd op middelbare scholen en zijn erop gericht om jongeren ergens bewust van te maken door hen inzicht te geven en ze eventueel te motiveren tot verandering.

Voorlichtingen

Voorlichtingen en gastlessen komen grotendeels overheen. In de voorlichtingen wordt er gebruik gemaakt van Informatieve Entertainment om op die manier de doelgroep bewust te maken, inzicht en informatie te bieden en de doelgroep eventueel aan te zetten tot verandering.

Informatieavonden

Onder informatieavonden vind je een vergelijkbaar aanbod als bij Gastlessen en Voorlichtingen. Informatieavonden, het woord zegt het al, zijn voornamelijk gericht op het overbrengen van informatie. Het is dan ook meer informatief van aard en iets minder gericht op vermaak. Informatieavonden zijn onder andere interessant voor (middelbare) scholen, bijvoorbeeld om informatie rondom een bepaald thema over te brengen aan ouders of leerkrachten.

Sprekers

Onder sprekers vind je personen die over een specifiek thema kunnen vertellen. Sprekers kunnen ingezet worden voor allerlei doeleinden, of het nou gaat om het verzorgen van een lezing, een presentatie, een informatieavond, gastles of voorlichting.