THEATER: AUTISME EN PUBERTEIT

Interactieve theater voorstelling over autisme

Entertainment 83%

Interactief 79%

Informatief 67%

autisme-puberteit-voorstelling

Autisme en puberteit | Theater Autisme

Een theatervoorstelling die op herkenbare wijze schetst hoe het eraan toe kan gaan als je een puber met autisme in huis hebt. De puberteit is voor pubers en hun ouders een lastige tijd; dit geldt al helemaal voor pubers met autisme. Hoe kun je hier als ouder, verzorger of professional mee omgaan?

De interactieve voorstelling bestaat uit herkenbare en hilarische scenes, die daarnaast ook confronterend kunnen zijn. De scenes zullen het gesprek op gang brengen. Na de scenes mag het publiek reageren. De bedoeling is dat het publiek ervaringen met elkaar uitwisselt en met elkaar bedenkt wat wel en niet werkt. Het publiek mag suggesties geven waarmee de acteurs een scene/situatie op een andere manier uit gaan spelen.

De interactieve theatervoorstelling over Autisme en Puberteit zorgt voor een vermakelijke, afwisselende, herkenbare avond, waarbij het publiek daadwerkelijk betrokken wordt.

Voor wie is deze voorstelling geschikt?
De voorstelling over autisme en puberteit is in principe geschikt voor iedereen. Het is eventueel extra interessant en passend voor ouders, het onderwijs en professionals in de zorg.

Kan de voorstelling op maat gemaakt worden?
Het antwoord is: ja! In principe is deze voorstelling een vaste theaterproductie, maar het is mogelijk om deze voorstelling op maat te maken, zodat deze voldoet aan de vraag, behoefte of wens. Geef alvast in je aanvraag aan dat je de voorstelling graag op maat gemaakt wil hebben, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn, om ze vervolgens met jou af te stemmen.

THEATER: AUTISME EN PUBERTEIT

PRIJSOPGAVE OF OFFERTE AANVRAGEN

Geef, indien mogelijk, in je bericht alvast het volgende aan:
Doelgroep, aantal mensen, datum en tijd, locatie