THEATER VOORSTELLINGEN

VASTE THEATERPRODUCTIES OP THEMA | THEATER OP MAAT

Theaterthema:

AUTISME OP DE WERKVLOER

Theaterthema:

AUTISME EN PUBERTEIT

Theaterthema:

DEPRESSIE

Hoe voelt het om een depressie te krijgen?

Theaterthema:

MANTELZORG

Gebaseerd op verhalen van mantelzorgers

Theaterthema:

JONGE MANTELZORGERS

Theaterthema:

ANGST VOOR DE DOOD

Theateraanbod:

INTERACTIEVE TRAINING EN THEATER

Theateraanbod:

THEATER OP MAAT - PASSENDE BIJ JOUW THEMA

EMPOWERMENS THEATERVOORSTELLINGEN

ALVAST EEN PRIJSOPGAVE OF OFFERTE AANVRAGEN?

Geef, indien mogelijk, in je bericht alvast het volgende aan:
Doelgroep, aantal mensen, datum en tijd, locatie

THEATER VOORSTELLINGEN OP THEMA

Empowermens biedt theater aan die onder de informatieve entertainment vallen. Dit houdt in dat de theater voorstellingen een informatief en/of maatschappelijk thema bevatten. De vaste theaterproducties staan hierboven per thema aangegeven. Klik op de buttons om meer te lezen. Naast de vaste theaterproducties wordt er ook theater op maat geboden. Zo kan er worden aangesloten bij een thema naar wens. Naast de vaste theaterproducties en theater op maat is er ook de optie om een interactieve training of theatervoorstelling te boeken.

 

Theater voor Social Work en Welzijn

Het aanbod aan theater voorstellingen is ideaal voor organisaties binnen het sociaal werk en welzijn. Er zijn verschillende, actuele, populaire thema's waar al een vast theateraanbod voor ligt, maar daarnaast is het ook mogelijk om zelf aan te geven over welk thema jullie een theater voorstelling zouden willen zien.

 

Theater voor het onderwijs: middelbare scholen, MBO's of HBO's

De verschillende thema's vormen een mooi theateraanbod voor het onderwijs. Er zijn verschillende, actuele, populaire thema's waar al een vast theateraanbod voor ligt, maar daarnaast is het ook mogelijk om zelf aan te geven over welk thema jullie een theater voorstelling zouden willen zien.

 

Interactieve trainingen en theater voorstellingen

Het is mogelijk om in overleg een maatwerkproject te bieden waarin er een interactieve training of voorstelling wordt verzorgd. Theater zorgt ervoor dat het op herkenbare wijze voelbaar is. In trainingssituaties wordt theater gecombineerd met theoretische modellen en zal het publiek zelf ook aan de slag gaan. Ga naar 'Interactieve trainingen en theatervoorstellingen' om meer te lezen.

Om de theatervoorstellingen aan te bieden werken wij nauw samen met een theatergroep.