THEATER: DEPRESSIE

Interactieve theater voorstelling over depressie

Entertainment 83%

Interactief 71%

Informatief 73%

depressie-voorstelling-theater

Depressie | Theater Depressie

Een theatervoorstelling die op indrukwekkende wijze verbeeldt hoe het is om een depressie te krijgen. In onze maatschappij draait veel om 'gelukkig zijn' en de uitspraak is dan ook 'als je maar gelukkig bent', maar wat als je helemaal niet gelukkig bent? Wat als je leven er donker uit ziet, zwaar voelt en je stemming alles behalve gelukkig is? Wat als je niet meer kan genieten van het wandelen door de natuur, de zon op je gezicht en je ook weinig tot niets hebt aan de goedbedoelde adviezen van de mensen uit jouw omgeving?

De voorstelling over depressie zal met het publiek onderzoeken wat is het is om een depressie te krijgen. Het is een muzikale theatervoorstelling over geluk en de kwetsbaarheid ervan en over depressie en de impact die een depressie heeft. De voorstelling is gebaseerd op waargebeurde verhalen.

Na de voorstelling volgt er een interactief deel waarin het publiek met elkaar in gesprek zal gaan. Dit gesprek wordt gevoerd aan de hand van stellingen en persoonlijke vragen over geluksbeleving.

Voor wie is deze voorstelling geschikt?

De theatervoorstelling over depressie is geschikt voor iedereen. Interessant voor Welzijnsorganisaties, het onderwijs, professionals en de zorg.

Kan de voorstelling op maat gemaakt worden?

Het antwoord is: ja! In principe is deze voorstelling een vaste theaterproductie, maar het is mogelijk om deze voorstelling op maat te maken, zodat deze voldoet aan de vraag, behoefte of wens. Geef alvast in je aanvraag aan dat je de voorstelling graag op maat gemaakt wil hebben, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn, om ze vervolgens met jou af te stemmen. 

 

THEATER: DEPRESSIE

PRIJSOPGAVE OF OFFERTE AANVRAGEN

Geef, indien mogelijk, in je bericht alvast het volgende aan:
Doelgroep, aantal mensen, datum en tijd, locatie

Andere voorstellingen

  • Het theateraanbod omtrent het thema Depressie beperkt zicht tot deze voorstelling. Wel kun je kiezen voor een voorstelling op maat, waarbij jij als opdrachtgever samen met de theatergroep invult hoe de voorstelling eruit komt te zien.

Andere Theatervoorstellingen via Empowermens:

Empowermens & Depressie