Budgetcoach & Bewindvoerder

Empowermens verbindt jou graag aan de juiste hulp- of dienstverlening en heeft daarom Empowermens Connect opgezet. Op deze pagina vind je hulpaanbieders die begeleiding bieden rondom budgetcoaching en beschermingsbewindvoering.

Budgetcoach & Bewindvoerder omgeving Zwolle

Budgetcoach & Bewindvoerder Zwolle Dyon

dyon-bewindvoerder

Naam

Dyon

Hulpaanbieder

Budgetcoach & Bewindvoerder

Diploma

HBO Social Work

Werkgebied

Regio Zwolle

Mijn naam is Dyon. Sinds september 2022 ben ik franchisenemer van een landelijke organisatie in financieel beheer. Deze landelijke organisatie bestaat uit 40 rayons en meer dan 1400 dossiers. Ik heb meerdere opleidingen gevolgd, waaronder HBO Social Work en de post-HBO Bewindvoerder.

Ik ben werkzaam als budgetcoach en bewindvoerder. Dit houdt in dat ik financiële zaken beheer, van mensen die hier (tijdelijk) niet toe in staat zijn. Het leukste aan mijn werk vind ik dat je echt iets kan betekenen voor mensen die het nodig hebben. Mensen helpen weer zelfredzaam te worden of ontzorgen in hun situatie. Uiteindelijk is het doel om rust te brengen in de situatie en bij de persoon. Het is mooi om hierin iets te kunnen betekenen.

De ondersteuning die ik bied richt zich op alle doelgroepen. In het verleden heb ik veel gewerkt met mensen met een LVB en/of autisme en ouderen, maar iedereen kan soms hulp gebruiken op financieel gebied. Hierin maak ik geen onderscheid. Vanuit het werken met deze mensen heb ik wel geleerd oog te hebben voor eventuele beperkingen of onvermogen. Hier houd ik rekening mee. 

Iedere situatie is uniek. Daarom kijk ik graag met u samen wat ik voor u kan beteken. Als u een budgetcoach of bewindvoerder zoekt, neem gerust contact met mij op!

 

  • Budgetcoaching
  • Beschermingsbewindvoering
  • Franchisenemer van een landelijke organisatie
  • Hulp op maat
  • Gericht op verschillende doelgroepen
  • Regio Zwolle, Kampen, Hardenberg, Staphorst

Neem nu contact op met Dyon