Budgetcoach & Bewindvoerder

Empowermens verbindt jou graag aan de juiste hulp- of dienstverlening en heeft daarom Empowermens Connect opgezet. Op deze pagina vind je hulpaanbieders die begeleiding bieden rondom budgetcoaching en beschermingsbewindvoering.

Budgetcoach & Bewindvoerder Zwolle

Budgetcoach & Bewindvoerder Zwolle Carina

budgetcoach-empowermens

Naam

Carina

Hulpaanbieder

Budgetcoach & Bewindvoerder

Diploma

HBO Sociaal Juridische Dienstverlening

Werkgebied

Regio Zwolle

Mijn naam is Carina. Sinds februari 2019 ben ik frenchisenemer van een landelijke organisatie in financieel beheer. Deze landelijke organisatie bestaat uit 29 rayons en meer dan 1200 dossiers. Ik heb meerdere opleidingen gevolgd, waaronder post-HBO Bewindvoerder, HBO-module Budgetcoach en de HBO-module Schuldhulpverlening. Momenteel volg ik de HBO studie Sociaal Juridische dienstverlening.

Ik ben werkzaam als budgetcoach en bewindvoerder. Dit houdt in dat ik financiele zaken beheer, van mensen die hier tijdelijk niet toe in staat zijn. Het coachende gedeelte vind ik het leukste aan mijn werk; het toewerken naar uiteindelijk zoveel mogelijk zelfredzaamheid.

De ondersteuning en coaching die ik bied richt zich op alle doelgroepen, maar ik merk dat ik de meeste energie krijg van het werken met jongeren en jongvolwassenen. Ik vind het leuk om met ze aan de slag te gaan, om samen te onderzoeken welke reden er ligt aan de grondslag van hun gedrag.

Ik werk graag met kwetsbare mensen die bescherming of een steuntje in de rug nodig hebben. Ik heb oog voor sociaal-psychische aspecten of onvermogen en houd daar rekening mee. Wanneer u een goede budgetcoach of bewindvoerder zoekt, die hulp op maat biedt, neem dan gerust contact met mij op! Ik kom graag bij je langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

  • Budgetcoaching
  • Beschermingsbewindvoering
  • Frenchisenemer van een landelijke organisatie
  • Hulp op maat
  • Gericht op verschillende doelgroepen
  • Regio Zwolle, Kampen, Hardenberg, Staphorst

Neem nu contact op met Carina