Rugby Clinic

Rugby is de term die wij in Nederland voornamelijk gebruiken als wij over American Football praten. In de Verenigde Staten is dit een van de meest populaire sporten. Rugby heeft veel te bieden, zowel in aanvallend, verdedigend, technisch en tactisch aspect.

De Rugby Workshop is ideaal om in te zetten als teambuildingsactiviteit, omdat plezier en teambuilding centraal staan. Scroll naar beneden voor meer informatie over deze actieve workshop!

Informatief 11%

Interactief 76%

Doen 87%

Meer informatie over

Rugby Workshop

Bij de Rugby Clinic zul je allereerst leren om met een Rugby te gooien. Dit klinkt misschien simpel, maar gaat toch echt anders dan het gooien met een standaard-bal. Na dit te hebben geoefend wordt er gestart met een aantal oefenvormen die te maken hebben met het zogenoemde ''routelopen''. Er wordt geoefend in het samenspel tussen de verschillende spelers en posities.

Tijdens deze clinic staat plezier en teambuilding centraal.

De doelgroep kan heel verschillend zijn! Jong of oud: iedereen kan deelnemen aan deze clinic. De clinic is interessant voor verschillende soorten groepen.

Voor de beste ervaring is het advies om met groepen van maximaal 20 deelnemers te werken. 

De Rugby Clinic duurt zo'n 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Neem dan contact op om uw vraag en de mogelijkheden te bespreken. 

Deze clinic wordt door heel Nederland gegeven, bij jou op locatie.

Doordat er regelmatig een en ander moet worden afgestemd worden hier geen vaste prijzen vermeld. Wil je deze clinic boeken en ben je benieuwd wat het voor jouw gelegenheid zal kosten? Neem dan contact op.

OFFERTE AANVRAGEN
Rugby Clinic

Geef, indien mogelijk, in je bericht alvast aan het volgende aan:

  • Doelgroep
  • Aantal personen
  • Datum
  • Locatie

Telefoonnummer

+31 6 18 99 29 74

Emailadres

info@empowermens.nl

www.empowermens.nl

 

 

Adres

Voor de Rugby Clinic werkt Empowermens samen met Entertainmens.