Graffiti Workshop

De laatste jaren staat Graffiti niet meer alleen bekend om het 'geklieder op muren', maar wordt het gezien als heuze kunst. Lijkt het jou wel wat om met jouw team graffiti te spuiten? Onze Graffiti-kunstenaar kan ingezet worden om een workshop bij en met jouw team te verzorgen.

Wil je meer informatie over deze workshop? Scroll dan naar onder voor meer.

Informatief 11%

Interactief 76%

Doen 87%

Meer informatie over

Graffiti Workshop

Bij deze workshop zal de Graffiti-kusntenaar je meenemen in de wereld van kunst en cultuur. De workshop is uitermate geschikt voor onder andere teambuildings-activiteiten. Om de kwaliteit van deze workshop te waarborgen wordt er gewerkt met een professional. De workshop kan zowel binnen als buiten gegeven worden, als een op zichzelf staande activiteit, of als onderdeel van uw evenement of programma. Benieuwd hoe deze workshop wordt vormgegeven? Neem dan contact met ons op. 

De doelgroep kan heel verschillend zijn! Jong of oud: iedereen kan deelnemen aan deze clinic. De clinic is interessant voor verschillende soorten groepen.

Voor de beste ervaring is het advies om met groepen van maximaal 15 deelnemers te werken.

De Graffiti Workshop duurt zo'n 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Neem dan contact op om uw vraag en de mogelijkheden te bespreken. 

Deze workshop wordt door heel Nederland gegeven, bij jou op locatie.

Doordat er regelmatig een en ander moet worden afgestemd worden hier geen vaste prijzen vermeld. Wil je deze workshop boeken en ben je benieuwd wat het voor jouw gelegenheid zal kosten? Neem dan contact op.

OFFERTE AANVRAGEN
Graffiti Workshop

Geef, indien mogelijk, in je bericht alvast aan het volgende aan:

  • Doelgroep
  • Aantal personen
  • Datum
  • Locatie

Telefoonnummer

+31 6 18 99 29 74

Emailadres

info@empowermens.nl

www.empowermens.nl

 

 

Adres

Voor de Graffiti Workshop werkt Empowermens samen met Entertainmens.