Het doel van Empowermens is empowerment. Empowerment is het proces van versterking, waarbij de mens grip krijgt op zijn eigen situatie en omgeving.

hanna-agteres

Hanna Agteres

Eigenaar Empowermens

Ik ben Hanna Agteres en eigenaar van Empowermens. Ik krijg de meeste energie wanneer ik mijn creativiteit kwijt kan en mijn uitdaging vind binnen zelfbedachte projecten of ideeën. Het liefste zonder dat er iemand boven mij hangt - zoals een baas of manager - die zegt wat ik moet doen, zodat ik geheel vanuit zelfstandigheid en vrijheid kan 'opereren'. Zodoende besloot ik om voor mijzelf te beginnen en zo startte ik met Fundamens en vervolgens met Empowermens.

Mijn eerdere werkervaring ligt binnen het jongerenwerk en in het maatschappelijk werk. Binnen het maatschappelijk werk ben ik werkzaam geweest als Gezinsadviseur en als Maatschappelijk Werker.

Het doel van Empowermens is empowerment. Met alles dat Empowermens biedt hoop ik mensen op verschillende manieren te ondersteunen en empoweren; hen in staat te stellen zichzelf steeds beter te redden op verschillende levensgebieden.

WIE ZIJN WIJ?

Empowermens is opgezet door één persoon, Hanna Agteres, maar om het volledige aanbod van Empowermens te kunnen realiseren wordt er samengewerkt. Als de vraag dus is 'Wie zijn wij?' dan valt er onder het 'wij' degene die Empowermens heeft opgezet in combinatie met allerlei samenwerkingspartners. Met deze anderen wordt er een aanbod neergezet, maar ook wordt er met anderen nagedacht over de verdere ontwikkeling van Empowermens.

Zo werkt Empowermens onder andere samen met Entertainmens om entertainment te kunnen bieden en voor Empowermens Connect - het platform waar je verschillende vormen van hulp- en dienstverlening vindt - werken wij samen met hulpaanbieders die werkzaam zijn binnen deze verschillende vormen van hulp- en dienstverlening. Onder Werkwijze lees je meer over hoe wij (samen)werken.

Meer weten over wie wij zijn en hoe wij werken? Neem dan contact met ons op om je vragen te stellen, of om een kennismaking onder het genot van een goed bakje koffie te plannen!