Calisthenics Clinic

Calisthenics is een Engels woord dat is afgeleid van de Griekse woorden kalos en sthenos, die schoonheid en kracht betekenen. In deze workshop ga je zien en ervaren wat er allemaal mogelijk is met het menselijk lichaam. De Calisthenics Workshop is toegankelijk voor iedere leeftijdscategorie en elk niveau, omdat je traint met je eigen lichaamsgewicht. De clinic is een geweldige ervaring voor teamwork en voor het bouwen aan zelfvertrouwen. 

Leer met alleen het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, een krachtig en lenig lichaam op te bouwen! Kies voor deze leuke, uitdagende en actieve teambuildings-activiteit!

Wil je een beeld krijgen van wat Calisthenics inhoudt? Scroll iets naar onder en vind de video van Entertainmens, met wie Empowermens samenwerkt.

Informatief 11%

Interactief 76%

Doen 87%

Meer informatie over

Calisthenics Clinic

Eerst start je met een goede warming-up, waarna je bezig gaat met het échte werk. Alle spieren in je lichaam zullen blootgesteld worden aan intensieve, uitdagende, nieuwe oefeningen. Maak je je druk of je dit wel aankunt? Geen zorgen, alle oefeningen worden verantwoord en veilig uitgevoerd. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor lichtere varianten van de oefeningen. Het maakt dus niet uit hoe zwaar en hoe fit je bent en of je wel of niet vaak sport, de Calisthenics Clinic is voor iedereen!

Jong of oud, zwaar of licht, sporter of niet-sporter: iedereen kan deelnemen aan deze clinic. De clinic is daarom interessant voor verschillende soorten groepen.

Voor de beste ervaring is het advies om met groepen van maximaal 15 deelnemers te werken.

De Calisthenics Clinic duurt zo'n 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Neem dan contact op om uw vraag en de mogelijkheden te bespreken. 

Deze clinic wordt door heel Nederland gegeven, bij jou op locatie.

Doordat er regelmatig een en ander moet worden afgestemd worden hier geen vaste prijzen vermeld. Wil je deze clinic boeken en ben je benieuwd wat het voor jouw gelegenheid zal kosten? Neem dan contact op.

OFFERTE AANVRAGEN
Calisthenics Clinic

Geef, indien mogelijk, in je bericht alvast aan het volgende aan:

  • Doelgroep
  • Aantal personen
  • Datum
  • Locatie

Telefoonnummer

+31 6 18 99 29 74

Emailadres

info@empowermens.nl

www.empowermens.nl

 

 

Adres