Game-/smartphoneverslaving

Empowermens verbindt jou graag aan de juiste hulp- of dienstverlening en heeft daarom Empowermens Connect opgezet. Op deze pagina vind je hulpaanbieders die begeleiding bieden rondom gameverslaving en smartphoneverslaving. 

Game-/ Smartphoneverslaving Laurens

coaching-bij-gameverslaving

Naam

Laurens

Hulpaanbieder

Game-/ smartphoneverslaving

Diploma

Psychologie

Werkgebied

Nederland

Mijn naam is Laurens. Ik ben afgestudeerd psycholoog en ervaringsdeskundige in gameverslaving. Mijn hele leven draaide om het gamen, waardoor alles er onder leed. Uiteindelijk lukte het mij om het patroon te doorbreken en zo kreeg ik weer controle over mijn leven.

In mijn puberjaren, van mijn 15e tot mijn 18e, ben ik gameverslaafd geweest. Zoals ik net al schreef leed alles eronder. Ik zakte voor mijn eindexamen VWO, had veel ruzie met mijn ouders, ik stopte met sporten en ik ging bijna niet meer met anderen om. Als ik nu terugkijk op die periode, dan zie ik dat mijn gamegedrag onbewust een vlucht was voor de vragen waar ik tegenaan liep en de onrust die ik destijds voelde. In die 'schijnwereld' vond ik wat ik in de 'echte wereld' niet vond, zoals zelfvertrouwen en aanzien. Ik zie nu hoe eenzaam het was om te vluchten, terwijl ik er tegelijkertijd niet uit kon komen. Ik wilde er niet uit en daarnaast waren er maar weinig mensen die mij écht begrepen en mij konden bereiken. 

De reden dat ik anderen ben gaan coachen, is omdat ik mensen bewuster wil maken van hun digitale gedrag en hen wil helpen om de baas te worden over hun digitale wereld. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe het is, om in de greep gehouden te worden door verslaving en er bijna niet meer uit te komen. Wil je controle krijgen over je game-gedrag en balans vinden tussen gamen en andere bezigheden? Wil je inzicht krijgen in de werking van digitale verleidingen en een passend antwoord vinden op jouw individuele vraag? Ik bied jou coaching bij gameverslaving en smartphoneverslaving! 

  • Individuele coaching bij gameverslaving en smartphoneverslaving
  • Ervaringsdeskundige
  • Passend antwoord op jouw vraag
  • Inzicht krijgen in de werking van digitale verleidingen
  • Controle krijgen over je gamegedrag
  • Controle krijgen over je smartphone-gebruik
  • Balans vinden tussen gamen en andere bezigheden
  • Minder geleefd worden door appjes of emails

Neem nu contact op met Laurens