Workshop: Talent. Dromen. Doelen.

Het onderwerp dat centraal staat is talent! Deze balkunstenaar - die tevens speler bij het youtube-voetbalteam Creators FC is - heeft zijn talent dusdanig ontwikkeld dat hij er inmiddels zijn brood mee kan verdienen. Hij reist naar heel wat plekken in Nederland - maar ook naar het buitenland - om zijn talent te tonen. In deze workshop vertelt hij onder andere zijn verhaal; hoe hij van dromen tot doelen kwam en hoe hij terecht is gekomen op de plek waar hij nu staat. Daarnaast wordt je tijdens de workshop letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht, door middel van freestyle voetbal. 

Deze workshop is met name interessant voor jongeren die op het voortgezet onderwijs zitten, maar ook voor teambuidingsmomenten. De workshop inspireert en brengt mensen in beweging om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen! 

Informatief 37%

Interactief 92%

Doen 76%

Meer informatie over

Workshop: Talent. Dromen. Doelen.

 • Wat is talent?
 • Hoe ontwikkel je talent?
 • Hoe kom je van dromen tot doelen?
 • Hoe zet je talent als middel in? En waarom zou je dit doen?

Deze bekende balkunstenaar start de workshop met een gedeelte waarin hij zal vertellen over zichzelf. Hij neemt je mee in een stukje van zijn levensverhaal en vertelt hoe talentontwikkeling bij hem verlopen is. Hij legt uit hoe je van dromen tot doelen komt en zal vervolgens overgaan op een gedeelte waarbij de deelnemers worden uitgedaagd. Hij daagt hen uit met zijn talent: freestyle voetbal. Dit laatste is leuk voor iedereen! Jong of oud, man of vrouw, meisje of jongen. Laat je uitdagen en ontdek dat je meer kunt dan je van te voren dacht!

De workshop 'Talent. Dromen. Doelen.' richt zich voornamelijk op jongeren in de leeftijd van 12-18, maar is ook interessant voor teambuilding. Ben je op zoek naar een workshop om te inspireren, motiveren en activeren? Een workshop waarbij je niet alleen luistert en stilzit, maar waar je juist ook letterlijk in beweging komt (zonder teveel te zweten)? Dan is deze workshop perfect!

 • Jongeren van 12-18
 • Teambuilding
 • Interactief
 • Niet alleen maar stilzitten en luisteren. 
 • In beweging komen door Freestyle voetbal. 

Het advies is om deze workshop in groepen tot maximaal 20 deelnemers te volgen. Wil je deze workshop voor een grotere groep boeken? Vraag naar de mogelijkheden! In overleg wordt deze workshop ook aan grotere groepen gegeven.

In principe duurt de workshop zo'n 45 tot 60 minuten. Heb je vragen over de tijdsduur en wil je weten of er ook andere mogelijkheden zijn? Neem dan contact op.

Deze workshop wordt door heel Nederland heen gegeven, bij jou op locatie. Voor het actieve gedeelte van de workshop is het prettig als er - binnen of buiten - een geschikte ruimte is waar men met ballen aan de gang kan gaan.

Doordat er regelmatig één en ander moet worden afgestemd worden hier geen vaste prijzen vermeld. Prijzen zijn afhankelijk van tijdsduur en groepsgrootte. Wil je deze workshop boeken en ben je benieuwd wat het voor jouw gelegenheid zal kosten? Neem dan contact op.

OFFERTE AANVRAGEN
Workshop 'Talent. Dromen. Doelen.'

Geef, indien mogelijk, in je bericht alvast aan het volgende aan:

 • Doelgroep
 • Aantal personen
 • Datum
 • Locatie

Telefoonnummer

+31 6 18 99 29 74

Emailadres

info@empowermens.nl

www.empowermens.nl

 

 

Adres

Kattedoorn 35
Kampen