Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland

Maatschappelijk werk

Lotus Ruimt Op

Begeleiding en coaching vanuit een Professional Organizer/Opruimcoach

Fundamens

Individuele begeleiding, voornamelijk gericht op jongeren en jongvolwassenen

Empowermens

Coaching, hulpaanbieders, sprekers, workshops, shop, blogs

Overzicht van organisaties die gebruik maken van Empowermens Support

Empowermens Support is onlangs ontwikkeld en staat dan ook nog in de zogenoemde 'kinderschoenen'. Dit maakt dat het aantal samenwerkingen nog beperkt is. Empowermens is onlangs een eerste externe samenwerking aangegaan. De eerste externe partij waar Empowermens Support momenteel wordt toegepast is Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland. MDF heeft Empowermens de kans gegeven om Empowermens Support als pilot bij hen in te zetten!

Empowermens streeft naar meer samenwerkingen. Doordat het een universeel werkboek is, is het gemakkelijk in te zetten door verschillende organisaties en bij verschillende hulpverleningsvormen. Het werkboek sluit aan bij de acht bakens van Welzijn Nieuwe Stijl en de kerncompetenties van welzijn. Daarover lees je meer op 'Empowermens Support en de acht bakens van Welzijn Nieuwe Stijl'.

Empowermens Support dient als hulpmiddel tijdens de hulp- of dienstverlening. Het helpt zowel de hulpaanbieder, als de hulpvrager. Empowermens Support helpt de hulpaanbieder om inzicht te krijgen in de levensgebieden van de hulpvrager. Voor de hulpvrager werkt Empowermens Support als een eigen dossier. Hierdoor krijgt hij inzicht en houdt hij overzicht in zijn eigen traject. Wordt het traject afgesloten? Dan blijft Empowermens Support in het bezit van de hulpvrager. Zo kan hij er op een later moment in terugvinden wat hem geholpen heeft en wie hem per levensgebied zou kunnen ondersteunen. Met Empowermens Support vergroot je onder andere de zelfredzaamheid van de hulpvrager!

Interesse in Empowermens Support? Wil je een samenwerking aangaan? Doe een bestelling of neem contact op!