Samenwerkingen & Opdrachtgevers

VIDA-logo

VIDA Kampen

Kerkelijke Gemeente

VIDA Kampen is een kerkelijke gemeente, gevestigd in Kampen.

VIDA Kampen heeft gebruik gemaakt van de Workshop Transactionele Analayse Puzzelen met jezelf en anderen.

Schermafbeelding 2020-02-15 om 13.13.35

That's The Spirit

(Aangepaste) Sportbegeleiding

That's The Spirit is een organisatie die (aangepaste) sportbegeleiding biedt. That's The Spirit gelooft dat beweging verandering brengt!

That's The Spirit heeft gebruik gemaakt van de diensten van Empowermens Connect.

 

Schermafbeelding 2020-02-15 om 23.34.30

Lotus Ruimt Op

Professional Organizer

Lotus Ruimt Op is een organisatie die professional organizing biedt. Een professional organizer, ook wel opruimcoach genoemd, is een specialist in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Lotus Ruimt Op begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte.

Lotus Ruimt Op maakt gebruik van Empowermens Support.

Josh_Logo_Zwart_website

Freestyler Josh

Voetbalentertainment

Freestyler Josh is een bedrijf in voetbaltertainment, die vele mogelijkheden biedt: inhuren van freestyle voetballers, inhuren van een pannakooi, verkoop van pannakooien, voetbalattracties en meer.

Freestyler Josh heeft gebruik gemaakt van Advies & Communicatie door Empowermens.

enteetwee-empowermens-support

Enteetwee

Inburgeren, staatexamens, duale trajecten

Enteetwee biedt een aanbod voor iedereen die inburgeringsplichtig is, en voor wie Staatsexamen NT2 wil of moet doen. Je vindt hier alle informatie over inburgeren, staatsexamens en duale trajecten.

 

pro-ambu-empowermens

ProAmbu

Begeleiding & Coaching

ProAmbu leert cliënten kritisch en zelfstandig in de maatschappij te laten staan. ProAmbu levert maatwerk. Het traject wordt afgestemd op persoonlijk niveau en er worden pas nieuwe stappen gezet als de voorgaande stap met succes is afgerond.

ProAmbu biedt onder andere begeleiding op het gebied van participeren in de samenleving, thuisadministratie en is ook gespecialiseerd in mirgranten en vluchtelingen.

maatschappelijke-dienstverlening-flevoland-empowermens

Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland

Maatschappelijk Werk

Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland biedt verschillende vormen van maatschappelijk werk. MDF helpt je bij het omgaan en oplossen van problemen in het dagelijks leven. Met jouzelf of in relatie met anderen, met geld, schulden, regels, instanties en met het opvoeden van kinderen en pubers.

jijuniek-empowermens

JijUniek

Zorgaanbieder

JijUniek is een kleinschalige zorgaanbieder in gemeente Kampen die ondersteuning biedt aan mensen vanaf 18 jaar met licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. JijUniek gelooft in de kracht van kleinschaligheid, hecht veel waarde aan persoonlijk contact en bouwt samen met de cliënt aan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. Cliënten wonen veelal op zichzelf, maar ontvangen 24-uurs zorg in nabijheid.

JijUniek heeft gebruik gemaakt van de diensten van Empowermens Connect en organiseerde in samenwerking met Empowermens een thema-avond over Bewindvoering.

 

fundamens-empowermens-samenwerkingen

Fundamens

Individuele Begeleiding

Fundamens biedt individuele, ambulante begeleiding en richt zich voornamelijk op jongeren en jongvolwassenen. Fundamens is breed inzetbaar bij vragen binnen verschillende levensgebieden. De begeleiding van Fundamens is erop gericht dat de jongere of jongvolwassene zichzelf op een dusdanige wijze ontwikkelt dat er een fundament ontstaat; een basis waaruit hij of zij zich staande kan weten (blijven) te houden in de huidige maatschappij.

Fundamens maakt gebruik van Empowermens Support.

..op het gebied van informatieve entertainment gingen vele organisaties je voor!

Lees meer.

Niet alle organisaties met wie Empowermens een samenwerking heeft gehad worden vermeld op deze pagina. Zo zijn er tal van organisaties die via Empowermens een vorm van informatieve entertainment geboekt hebben. Denk hierbij aan theatervoorstellingen, gastlessen, workshops, teambuilding en meer.

De meest geboekte informatieve entertainment:

Wat vinden onze opdrachtgevers, samenwerkingen en anderen van Empowermens?

Empowermens bestaat sinds november 2019, dus grote kans dat je ons nog niet kent! Benieuwd wat anderen van ons vinden en zeggen? Check dan onze reviews! Klik hier om ons een beoordeling of review te geven en andere reviews te lezen.