INTERACTIEVE TRAINING EN THEATER

Interactieve training met theater als middel

Entertainment 83%

Interactief 71%

Informatief 87%

interactieve-training-theater

Interactieve Training en Theater | Theater op maat

Een interactieve training waarbij theater als middel wordt ingezet. Dat is toch fantastisch! In overleg, met jou als opdrachtgever, is dit mogelijk! Geen standaard training zoals die meestal verzorgd wordt, maar een geheel unieke manier van het overbrengen van informatie. De theoretische modellen worden namelijk gecombineerd met theater. Het is een hele actieve en 'entertainende' manier van het overbrengen van informatie. Het zorgt ervoor dat het publiek een actieve luisterhouding heeft en de informatie beklijft over het algemeen ook beter. Daarnaast is het zo dat het publiek actief betrokken wordt, waardoor de training zeer interactief is!

Voordelen van het inzetten van theater tijdens een training

  • Theater maakt op herkenbare wijze voelbaar;
  • Het publiek wordt meegenomen in een verhaal, voelt de impact en raakt betrokken; 
  • De voorstelling maakt de urgentie van het trainingsthema voelbaar, wat betrokkenheid vergroot.
  • Theater en theoretische modellen worden gecombineerd, een andere manier van 'iets leren' die bij de meesten beter beklijfd;
  • Het publiek gaat zelf ook aan de gang met interactieve, praktische werkvormen.

 

Kan de training/voorstelling op maat gemaakt worden?

Het antwoord is: ja, absoluut! Sterk nog, deze vorm wordt niet in een standaardproductie aangeboden. De input vanuit jou als opdrachtgever is onmisbaar. Naar aanleiding van de inbreng wordt er met de opdrachtgever meegekeken en meegedacht. De training kan dus op maat worden gemaakt, zodat deze voldoet aan de vraag, behoefte of wens. Geef alvast in je aanvraag aan dat je de voorstelling graag op maat gemaakt wil hebben en hoe je dit in grote lijnen voor je ziet, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn, om ze vervolgens met jou af te stemmen. 

 

INTERACTIEVE TRAINING EN THEATER

PRIJSOPGAVE OF OFFERTE AANVRAGEN

Geef, indien mogelijk, in je bericht alvast het volgende aan:
Doelgroep, aantal mensen, datum en tijd, locatie

Voorstellingen:

Empowermens & Informatieve Entertainment

Empowermens biedt meer dan alleen de trainingen waarbij theater als middel wordt ingezet. Empowermens biedt informatieve entertainment, waarin het aanbod verschillend is. Hieronder vind je de links naar het aanbod.

  • Informatieve Entertainment: Overzicht van Empowermens' aanbod op het gebied van entertainment;
  • Theatervoorstellingen: voorstellingen met betrekking tot verschillende thema's
  • Workshops met een informatief karakter (zowel voor jongeren, als ouders, als ook voor professionals);
  • Teambuilding: workshops en teamuitjes die een iets minder informatief karakter hebben en gericht zijn op teambuilding;
  • Virtual Reality: Virtual Reality kan voor verschillende doeleinden worden ingezet, van personeelsfeestjes, tot teambuilding, tot het inzetten als middel voor een project (bijvoorbeeld om iets op unieke manier te visualiseren).