Vind een hulpaanbieder

Informatieve Entertainment

Empowermens Coaching

Aanmelden als hulpaanbieder

Empowermens Connect

Vind hulpaanbieders, sprekers en workshops

Empowermens verbindt jou graag aan de juiste hulp- of dienstverlening en heeft daarom Empowermens Connect opgezet. Vind hulpaanbieders op deze pagina!

Je kunt je als ZZP’er of organisatie gratis aanmelden voor Empowermens Connect, zodat Empowermens potentiële klanten of cliënten aan jou kan gaan verbinden.

Vinden van passende hulp- en dienstverlening
Als je eenmaal de drempel over bent om hulp of ondersteuning te zoeken, dient in zekere zin de volgende drempel zich aan: het vinden van passende hulp. Hulp- en dienstverleningsland is groot. Hoe vind je passende hulp- of dienstverlening? Welke vraag hoort bij welke hulpaanbieder? Welke vorm van hulp- of dienstverlening past bij jou? Empowermens denkt met je mee en wil jou graag verbinden aan de - voor jou - juiste hulp- of dienstverlener. Via Empowermens Connect bieden verschillende organisaties of ZZP'ers zich aan als hulpaanbieder. Zo krijg je in ieder geval al een overzicht van verschillende soorten en vormen van hulpverlening. Daarnaast heeft Empowermens kennis van de sociale kaart, waardoor Empowermens je ook kan verbinden aan hulpaanbieders die niet op Empowermens Connect staan. Wil je graag hulp van Empowermens bij het vinden van passende hulp- of dienstverlening? Neem dan contact op!

Hulpaanbieder, spreker of workshop aanmelden
Het is mogelijk om je als hulpaanbieder aan te melden voor Empowermens Connect, zodat Empowermens hulpvragers of opdrachtgevers aan jou kan verbinden. Empowermens wil niet alleen een platform zijn voor organisaties, maar ook voor ZZP'ers. Voor starters kan het extra fijn zijn om op platformen als Empowermens Connnect te staan, omdat je vaak niet meteen vindbaar bent en nog weinig reputatie hebt opgebouwd binnen een sociale kaart. Aanmelden als hulpaanbieder? Of bied je een training of workshop? Ga naar Aanmelden als ZZP'er of organisatie, of neem contact op.