VIRTUAL REALITY

Virtual Reality inzetten als informatieve entertainment, side entertainment of entertainment

Virtual Reality is zeer interessant om in te zetten bij verschillende gelegenheden! Kies voor Virtual Reality als side-entertainment, als informatieve entertainment of als entertainment. Afhankelijk van het type gelegenheid zal het meer of minder 'informatief' en meer of minder 'doen' zijn. Virtual Reality inzetten of inhuren? Bekijk de verschillende mogelijkheden.

Informatief 71%

Interactief 76%

Doen 95%

PRIJSOPGAVE OF OFFERTE AANVRAGEN

Geef, indien mogelijk, in je bericht alvast het volgende aan:
Doelgroep, aantal mensen, datum en tijd, locatie

VIRTUAL REALITY OP EEN VASTE LOCATIE

Virtual Reality in Groningen

De Virtual Reality op een vaste locatie, die via Empowermens wordt aangeboden, bevindt zich in Groningen. Op deze vaste locatie zijn er tal van mogelijkheden als het gaat om VR experiences!

 

Virtual Reality Experiences

Een kleine greep uit de mogelijkheden op deze vaste locatie in Groningen:

 • VR Racing
 • VR Avontuur
 • VR Shooter
 • VR Sporten

Zoals al genoemd is dit een kleine greep; er is namelijk nog veel meer mogelijk! Benieuwd naar álle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Voor hoeveel personen? En voor welke doelgroep?

Om op deze locatie van Virtual Reality gebruik te maken hoef je trouwens niet persé met een groep te komen. Je kunt als 'single player' spelen, met z'n tweeën, of met een hele groep. Het leuke aan de Virtual Reality games is dat er ook mogelijkheid is tot het spelen van multiplayergames, dit betekent dat je met z'n tweeën dezelfe virtuele wereld instapt!

Er is trouwens geen specifieke doelgroep waar Virtual Reality wel of niet geschikt voor is. Virtual Reality is namelijk geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus. Je hoeft geen gamer te zijn om dit te kunnen of leuk te vinden! De Virtual Reality games zijn een unieke, leuke ervaring voor jong en oud!

VIRTUAL REALITY BIJ JOU OP LOCATIE

Virtual Reality op een festival. Virtual Reality op een beurs. Virtual Reality op een event. Virtual Reality op een feestje. Virtual Reality bij jouw bedrijf. Virtual Reality op school. Virtual Reality bij jou thuis. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, want wil je virtual reality inzetten? Dan kan dat altijd en overal met de Virtual Reality Truck. Met deze mobiele VR-ruimte komen we naar jou toe!

Alle Virtual Reality Experiences die er bij ons mogelijk zijn op locatie, zijn ook mogelijk met de Virtual Reality Truck. Het leuke aan deze truck is dat er aan de buitenkant een beeldscherm zit, waarop anderen kunnen meekijken. De anderen kunnen zelfs door de ramen heenkijken hoe de persoon die in de truck actief is het er vanaf brengt! En wil je dit liever niet? Ook prima. De ramen kunnen namelijk afgeschermd worden.

VIRTUAL REALITY BEDRIJFSUITJE / TEAMBUILDING

Virtual Reality Bedrijfsuitje & Virtual Reality Teambuilding

Virtual Reality als bedrijfsuitje of teambuilding; ook dat is mogelijk! En zeg nou zelf, dat is toch veel leuker en unieker dan bowlen of segway rijden? Voor een unieke ervaring voor je bedrijfsuitje, teambuilding of bedrijfsfeest zet je Virtual Reality in. En heb je eenmaal gekozen voor ons, dan zijn er twee opties: wij komen naar jou toe met onze Virtual Reality Truck, of jullie komen naar onze vaste locatie toe! Op onze vaste locatie bieden we meer dan Virtual Reality alleen.

Virtual Reality Bedrijfsuitje op vaste locatie met meer dan alleen VR

Als je de keuze maakt voor een Virtual Reality Bedrijfsuitje op een vaste locatie, dan kies je voor onze locatie in Groningen. Naast Virtual Reality bieden wij het volgende:

 • Ervaar meer dan 50 Virtual Reality Experiences, waaronder competitieve experiences, games, het ervaren van wondere werelden of verbreed je creatieve horizon.
 • Geniet van hapjes en borrels.
 • Buitenterras aanwezig.
 • Mogelijkheid tot een DJ met lichtshow.
 • Mogelijkheid tot het volgen van een cocktail-cursus of biercursus.

Alles wat je nodig hebt voor jouw bedrijfsuitje of teambuilding, op één locatie! Vraag meteen een prijsopgave of offerte aan!

VIRTUAL REALITY KINDERFEESTJE

Virtual Reality Kinderfeestje: een onvergetelijke ervaring!

Een Virtual Reality feestje; hoe vet is dat!  Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en wil je dit jaar zorgen voor een kinderfeestje dat hij of zij - en ook de vriendjes en vriendinnetjes - niet vergeet? Kies dan voor Virtual Reality feestje. Gekozen? Dan heb je twee opties. Laat een Virtual Reality Truck bij jou op locatie komen, of kom naar de vaste locatie in Groningen. Kies als een van de vele ervaringen bijvoorbeeld voor de Achtbaan-ervaring in Virtual Reality en blijf dan maar eens rechtop staan!

Het Virtual Reality kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud en wordt geboden aan een groep van 2 tot 6 kinderen of aan een groep van 6 tot 12 kinderen.

Virtual Reality feestje boeken: wat krijg je?

Gekozen voor een Virtual Reality feestje? Dan kun je rekenen op het volgende:

 • Professionele begeleiding door Virtual Reality Experts.
 • 60 minuten Virtual Reality
 • Meer dan 50 Virtual Reality games of ervaringen!
 • Limonade
 • Zakjes chips

Virtual Reality kan best een beetje spannend zijn. De professionele begeleiding ziet erop toe dat iedereen het naar zijn zin heeft.

VIRTUAL REALITY VRIJGEZELLENFEEST

Originele invulling vrijgezellenfeest: Virtual Reality

Ga jij, of gaat iemand in je omgeving, binnenkort trouwen en ben je nog op zoek naar een ideaal uitje voor het vrijgezellenfeest? Virtual Reality is uitdagend, verrassend, origineel en biedt een onvergetelijke ervaring. Daag elkaar uit voor de competitieve, multiplayer games en beleef de meest uiteenlopende ervaringen!

Virtual Reality op vaste locatie

Kies je voor Virtual Reality op een vaste locatie, dan kan dit in Groningen! Het mooie is dat je dan niet alleen keuze hebt uit meer dan 50 Virtual Reality Games en Experiences, maar dat je ook nog eens 13 bier of 13 shotjes koopt voor maar 10€! Lees meer over onze vaste locatie.

Virtual Reality op een locatie naar keuze

Is Groningen een beetje te ver uit de buurt? Niet getreurd, want dan komen wij gewoon naar je toe met onze Virtual Reality Truck, waarmee je keuze hebt uit meer dan 50 Virtual Reality Games en Experiences. Let op! Voor de Virtual Reality bij jou op locatie raden wij een maximaal aantal personen van 12 aan , wanneer je kiest voor de duur van 60 minuten.

VIRTUAL REALITY INFORMATIEVE ENTERTAINMENT

Virtual Reality inzetten als Informatieve Entertainment

Wel eens bedacht dat Virtual Reality erg interessant is om in te zetten als een informatieve vorm van entertainment? Heb je bijvoorbeeld een informatieavond over verslaving, dan is het mogelijk om Virtual Reality te gebruiken om te ervaren hoe het is om onder invloed van drugs te zijn. Informatieve Entertainment kun je ook inzetten om jouw doelgroep op een hele leuke, originele manier kennis te laten maken met een specifiek thema. We hebben al heel veel ervaringen in ons assortiment, maar wij bieden ook de mogelijkheid om mee te werken aan uw project. Meer informatie over dit laatste? Ga dan naar Virtual Reality voor projecten.

Voor een goed voorbeeld van informatieve entertainment - of een voorbeeld van het inzetten van Virtual Reality voor pojecten - kijk je naar het filmpje. Veel kinderen in het ziekenhuis moeten een MRI-scan ondergaan. Voor kinderen is dit zo indrukwekkend en wat beangstigend; ze weten niet wat hen precies te wachten staat. Een verouderd filmpje dat hier eerder voor gebruikt werd had niet meer het gewenste resultaat en daarom werd er Virtual Reality ingezet.

VIRTUAL REALITY INZETTEN VOOR PROJECTEN

Virtual Reality voor jouw project of bedrijf!

Het mooie aan Virtual Reality is dat alles mogelijk is! Er zijn zoveel mogelijkheden, dat ons team jou of jouw team graag helpt bij het bedenken van experiences, passende bij jullie vraag of opdracht. Een nauwe samenwerking is van belang, zodat het eindresultaat optimaal is! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte op!

Virtual Reality inzetten bij een nieuw product of project

Naast allerlei leuke invullingen van uitjes is Virtual Reality dus ook uitermate geschikt om in te zetten bij projecten, bijvoorbeeld bij het presenteren van een nieuw product of ter promotie van je bedrijf. Ideaal voor in het onderwijs, in de zorg of in het bedrijfsleven! Het is mogelijk om samen met jou als opdrachtgever, Virtual Experiences op maat te ontwikkelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte op!

VIRTUAL REALITY INZETTEN TIJDENS EVENEMENTEN

Virtual Reality voor op een event

Virtual Reality als side entertainment! Organiseer je binnenkort een evenement? Bedenk dan eens hoe leuk en origineel het zou zijn om je event aan te vullen met een Virtual Reality activiteit! Door ons uitgebreide assortiment aan Virtual Reality Games en Experiences zijn er tal van opties mogelijk. Vraag een offerte op en benoem in het contactformulier onder andere waar het event op gericht is, dan kunnen wij voor je zoeken naar een game of experience 'op maat'; helemaal passend bij jouw event!

VIRTUAL REALITY FAMILIEUITJE

Virtual Reality Familieuitje of familiedag

Op zoek naar een leuke invulling voor een familieuitje of familiedag? Virtual Reality is uitdagend, verrassend, origineel en biedt een onvergetelijke ervaring. Daag elkaar uit voor de competitieve, multiplayer games en beleef de meest uiteenlopende ervaringen!

Virtual Reality op vaste locatie

Kies je voor Virtual Reality op een vaste locatie, dan kan dit in Groningen! Naast Virtual Reality bieden wij het volgende:

 • Ervaar meer dan 50 Virtual Reality Experiences, waaronder competitieve experiences, games, het ervaren van wondere werelden of verbreed je creatieve horizon.
 • Geniet van hapjes en borrels.
 • Buitenterras aanwezig.
 • Mogelijkheid tot een DJ met lichtshow.
 • Mogelijkheid tot het volgen van een cocktail-cursus of biercursus.

Alles wat je nodig hebt voor jouw familieuitje, op één locatie! Ook leuk om als vriendenuitje!

Virtual Reality op een locatie naar keuze

Is Groningen een beetje te ver uit de buurt? Niet getreurd, want dan komen wij gewoon naar je toe met onze Virtual Reality Truck, waarmee je keuze hebt uit meer dan 50 Virtual Reality Games en Experiences. Let op! Voor de Virtual Reality bij jou op locatie raden wij een maximaal aantal personen van 12 aan , wanneer je kiest voor de duur van 60 minuten.

VIRTUAL REALITY MATERIAAL & BEGELEIDING

Virtual Reality Materiaal

Wij werken graag met het beste materiaal! De Virtual Reality 'brillen', zijn zogenoemde Head Mounted Displays (HMD's). Wij werken het meest met de HTC Vive Pro, maar werken ook met de Oculus Rift, de Oculus Quest, de Samsung Odyssey Plus en de Hololens 2.

 

Virtual Reality Truck

Wat ook onder ons 'materiaal' behoort is de Virtual Reality Truck. Onze VR-truck maakt het mogelijk om met ons gehele Virtual Reality assortiment bij jou op locatie langs te komen! Alles speelt zich vervolgens af in deze truck, maar het leuke is dat er grote ramen inzitten waar je doorheen kunt kijken en dat we aan de buitenkant een beeldscherm geplaatst hebben. Dit maakt dat degenen buiten de truck alles kunnen volgen wat er in de truck gebeurd: ze zien wat degene ziet die de headset draagt en hoe diegene het er van afbrengt. Is dit niet zo gewenst? Dan is het ook mogelijk om de ramen af te schermen.

De truck is van een mooi formaat, waardoor hij ideaal is voor de VR-experience en gemakkelijk neer te zetten is op een pleintje, parkeerplaats of een ander type terrein.

Wil jij een Virtual Reality bij jou op locatie, voor welke gelegenheid dan ook, met meer dan 50 Virtual Reality Games en Experiences? Vraag dan nu een offerte op!

Professionele begeleiding

Wat wij ook doen en waar wij ook voor ingehuurd of ingezet worden: alles gebeurt onder begeleiding van- of in samenwerking met een professioneel team. Wanneer je bijvoorbeeld onze vaste locatie afhuurt, of de truck boekt, dan zijn er Virtual Reality Experts aanwezig die erop toezien dat iedereen een geweldige Experience beleeft, men de juiste begeleiding krijgt en alles veilig verloopt.

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

Het kan natuurlijk zijn dat je naar iets specifieks - rondom Virtual Reality - op zoek was, maar het niet gevonden hebt. Vaak is er meer mogelijk dan er op Empowermens staat. Neem daarom contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of vul dit formulier in.

VIRTUAL REALITY IMPRESSIE

VR Bedrijfsuitje / Teambuilding

VR The Maze

VR in opdracht/project

VR Drumbeats