Individuele Begeleiding Kampen

Op zoek naar individuele begeleiding Kampen? Dan zijn Empowermens en Fundamens passende hulpaanbieders!  Empowermens is de handelsnaam van Fundamens en staat voor meer dan alleen de individuele begeleiding die er geboden wordt. De coaching vanuit Empowermens valt onder de individuele begeleiding die Fundamens biedt. Meer weten over wat Empowermens biedt? Ga dan naar het aanbod van Empowermens.

Fundamens biedt - op een ambulante manier - individuele begeleiding aan jongeren en jongvolwassenen, maar ook aan volwassenen. Fundamens is breed inzetbaar bij vragen op verschillende levensgebieden. Er wordt zoveel mogelijk aangesloten bij jouw leefwereld, wat betekent dat een persoonlijke band onmisbaar is voor de werkrelatie.

Individuele begeleiding Kampen vanuit Fundamens is erop gericht dat jij jezelf op een dusdanige wijze ontwikkelt dat er een fundament ontstaat; een basis waaruit jij jezelf staande kan weten te houden in de huidige maatschappij.

Dat wat Fundamens biedt lijkt op maatschappelijk werk, maar is een vorm van coaching die persoonlijker is, omdat Fundamens écht gericht is op wie jij bent en wat jij graag wil bereiken. Bij Fundamens voel je je dan ook gehoord en gezien en heb je niet het idee dat iemand als het ware boven je staat, maar dat er iemand naast je staat.

Empowermens Support

Fundamens werkt met het werkboek Empowermens Support, dat door Empowermens ontwikkeld is. Dit werkboek draagt onder andere bij aan zelfredzaamheid en het inzicht krijgen in eigen kracht en netwerk en het benutten van deze twee. Wil je meer weten over Empowermens Support? Ga dan naar ‘Wat biedt Empowermens Support?

Coaching voor jongeren in Kampen

Fundamens werkt graag samen met jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 12 tot en met 27 jaar. Loop je ergens tegenaan? Problemen op school? Problemen thuis? Fundamens wil graag naar je luisteren en jou helpen bij het ontwikkelen van de persoon die je bent en wil worden! Dit doen wij door jou te leren kennen, aan te sluiten bij jouw leefwereld en samen met jou te kijken wat je wil bereiken en wat er nodig is om je staande te houden in deze maatschappij. Fundamens zal met je meedenken, je af en toe een spiegel voorhouden, motiveren en bovenal bij jou aansluiten. Wij zijn ervan overtuigd dat jij – of je nou een jongere bent of een volwassene – diep van binnen weet wie je bent en wie of wat je wil worden of wil zijn. Om dat te bereiken willen bieden wij jou passende ondersteuning.

Waar vindt individuele begeleiding Kampen vanuit Fundamens plaats?

De begeleiding vindt voornamelijk plaats in gemeente Kampen, maar de locatie waar de gesprekken plaatsvinden mag jij zelf kiezen. Vind je het prettig wanneer wij bij jou thuis komen? Prima. Ga je liever al wandelend in gesprek? Prima. Kom je liever langs op kantoor? Ook dat is prima. Wij sluiten aan bij wat jij fijn vindt.

Wat biedt de individuele begeleiding Kampen vanuit Fundamens?

 • Fundamens richt zich op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen.
 • Fundamens is breed inzetbaar bij vragen op  verschillende levensgebieden. Je kunt dus bij ons terecht als je niet lekker in je vel zit, bepaalde competenties aan wil leren, wanneer je ondersteuning nodig hebt in het ontwikkelen van assertiviteit en nog veel meer! Twijfel je of Fundamens jou kan helpen? Neem dan contact met ons op!
 • Fundamens biedt begeleiding bij psycho-sociale problemen.
 • Fundamens richt zich op het ontwikkelen van competenties binnen verschillende levensgebieden.
 • Fundamens richt zich op het ontwikkelen van zelfreflectie.
 • Fundamens richt zich op het ontwikkelen van zelfredzaamheid: eigen kracht & benutten van het netwerk.
 • Fundamens kijkt naar toekomst & talentontwikkeling.
 • Fundamens sluit aan bij de leefwereld.
 • Fundamens vindt het hebben van een persoonlijke werkrelatie van belang.
 • Fundamens werkt samen met Empowermens door het toepassen van Empowermens Support; een werkboek ter bevordering van de zelfredzaamheid, eigen kracht en het benutten van het netwerk.
 • De begeleiding, ondersteuning en coaching lijkt op dat wat het maatschappelijk werk ook biedt, maar Fundamens werkt persoonlijker en is meer gericht op wie jij bent. Wij willen jou echt leren kennen en hierbij aansluiten in de ondersteuning aan jou.
 • De ondersteuning wordt geboden door iemand met HBO werk- en denkniveau, die een HBO-diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening in beheer heeft en hiernaast nog enkele relevante trainingen gevolgd heeft.

Wil je meer weten over Fundamens en wie er achter Fundamens zit? Ga dan naar www.fundamens.nl. Ben je op zoek naar individuele begeleiding in Kampen en denk je dat Fundamens bij jou past? Neem dan contact met ons op.

Voor meer hulpaanbieders ga je naar Empowermens Connect of Vind een hulpaanbieder. Ga naar Individuele Begeleiding Empowermens voor hulpaanbieders die zich bij Empowermens Connect hebben aangesloten.