empowermens-zelfredzaamheid-logo-bestellen

Empowermens verbindt jou graag aan de juiste hulp- of dienstverlening en heeft daarom Empowermens Connect opgezet. Op deze pagina vind je hulpaanbieders die onder 'kindercoach' of 'jongerencoach' vallen.

Hanna

ZZP'er Individuele (ambulante) begeleiding

ZZP'er Ambulante Begeleiding

Hanna werkt als zelfstandige en biedt ambulante begeleiding aan (voornamelijk) jongeren en jongvolwassenen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Hanna. Sinds begin 2019 ben ik als ZZP'er gestart, omdat ik de meeste energie krijg van het werken met jongeren en jongvolwassenen. Ik ben zelf nog jong, maar heb wel de juiste kennis en ervaring, waardoor ik goed aansluit bij de leefwereld en de jongere echt iets te bieden heb. Ik vind het belangrijk om de ander écht te zien, te horen en te ondersteunen in het ontwikkelen van de persoon die hij is en wil worden.

Breed inzetbaar

Op welk levensgebied je ook ondersteuning nodig hebt; ik ben inzetbaar! Van ondersteuning in het ontwikkelen van sociale vaardigheden, tot aan ondersteuning bij rouwverwerking of andere psycho-sociale problemen.

hanna-martens-empowermens

Gericht op..

De begeleiding is erop gericht dat de jongere of jongvolwassene zichzelf op een dusdanige wijze ontwikkelt dat er een fundament ontstaat; een basis waaruit hij of zij zich staande kan weten (blijven) te houden in de huidige maatschappij. Gericht op het ontwikkelen van zelfredzaamheid: eigen kracht & benutten van het netwerk.

Ervaring met..

..het werken met jongeren en jongvolwassenen en daarnaast thema's als: ADHD, het ontwikkelen van dagstructuur, psycho-sociale problemen, opvoedingsondersteuning.

Locaties

Wil je graag dat ik bij je op huisbezoek kom? Dat kan! Wil je liever ergens op een openbare plaats afspreken, dan is dat ook mogelijk. Begeleiding kan plaatsvinden daar waar jij je fijn voelt! Ik werk in Zwolle en omgeving.

Neem nu contact op met Hanna

Vul hieronder je gegevens en (hulp)vraag in