Empowermens: empowered en ondersteunt

Het doel van Empowermens is empowerment. Empowerment is het proces van versterking, waarbij de mens grip krijgt op zijn eigen situatie en omgeving. Empowerment komt tot stand door het krijgen en hebben van controle, het aanscherpen van zelfbewustzijn en het vergroten van participatie. Empowermens wil mensen ondersteunen en empoweren; hen in staat stellen zichzelf steeds beter te redden op de verschillende levensgebieden.

Empowermens wil hier breed op inzetten, zodat mensen op allerlei manieren, in verschillende vormen 'empowered' worden. Hieronder lees je meer over het huidige aanbod van Empowermens.

Empowermens Support
Empowermens heeft een (universeel) werkboek ontwikkeld, genaamd Empowermens Support. Dit wil zeggen dat het niet specifiek voor één organisatie ontwikkeld is, maar dat het door verschillende organisaties kan worden ingezet. Zo past het bijvoorbeeld bij het maatschappelijk werk, maar ook bij ambulante begeleiding of coachingstrajecten. Empowermens Support richt zich onder andere op het vergroten van zelfredzaamheid en het bevorderen van actieve deelname tijdens het traject.  

Empowermens Connect
Empowermens verbindt jou als hulpvrager, opdrachtgever of klant graag aan een passende hulpaanbieder. Op dit platform vind je een overzicht van hulpaanbieders. Empowermens Connect is pas net opgezet en is daarom nog op zoek naar hulpaanbieders die aan dit platform toegevoegd kunnen worden. Ben of ken jij iemand die hier mogelijk interesse naar heeft? Tip diegene en/of neem contact op met Empowermens.

 

Empowermens Sprekers & Workshops
In dit gedeelte vind je informatieve entertainment voor verschillende doelgroepen. Je kunt hier sprekers en workshops, met betrekking tot specifieke thema's, boeken. Zo boek je bijvoorbeeld een workshop over gameverslaving of talent(ontwikkeling). Empowermens Sprekers & Workshops is pas net opgezet en is daarom nog op zoek naar lezingen en workshops om het aanbod aan te vullen. Ben of ken jij iemand die hier mogelijk interesse naar heeft? Tip diegene dan en/of neem contact op met Empowermens.

Empowermens Shop
In de Empowermens Shop vind je onder andere het werkboekje dat door Empowermens ontwikkeld is: Empowermens Support. Daarnaast vind je hier andere hulpmiddelen, boeken en producten om de mens te empoweren. Voorbeelden van producten die je via de shop kunt kopen zijn Kletspotten, spellen, hulpmiddelen bij ADHD/ASS, boeken en meer. Empowermens is Affiliate Partner van Bol.com, waardoor je via Empowermens extra producten kunt vinden en kopen.

Empowermens Coaching
Naast het verbinden van mensen en de verkoop van hulpmiddelen, biedt Empowermens ook coaching in de vorm van individuele begeleiding. Ga naar Empowermens Coaching voor meer informatie.

Empowermens Blogs
Ten slotte biedt Empowermens blogs, om mensen online middels informatie, verhalen en adviezen te empoweren.

Empowermens is onderdeel van Fundamens